Новината за сензационната връзка на Деси Банова с бившия президент Плевнелиев удари като гръм

...
Новината за сензационната връзка на Деси Банова с бившия президент Плевнелиев удари като гръм
Коментари Харесай

Деси Банова удари в земята родните синоптички! Чаровните Никол, Натали и Гергана са в шок, злословят зад гърба й, че...

Новината за сензационната връзка на Деси Банова с някогашния президент Плевнелиев удари като гръм гилдията на тв синоптичките. 3 от най-ухажваните девойки на времето – Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Натали Трифонова, към момента са моми, а клюките във връзка персоналния им живот са най-различни. Когато всички чакаха най-сетне някоя от хубавиците да вдигне женитба, се оказа, че младоженка може би ще бъде ветеранката измежду тях – 39-годишната Деси Банова.

Тя е единствената от тях, която има пораснало детенце и не се появяваше на всемирски събития. Но ударът на Деси амбицирал младите й колежки да се замислят за фамилно гнездо.

Станкуловаот години е другарка на сина на началник na огромна банка - Тодор. Той е възпитано и образовано момче. Гери Малкоданска пък е с интериорния дизайнер Алекс Ковачев. Трифонова пък крие кой е мъжът до нея, писа „ Галерия “.

Трите несемейни дами от заран до вечер обсъждали клюката за Деси Банова и някогашния президент и недоумявали по какъв начин са се зародили връзките им, също така й завиждали – задето Плевнелиев щял да я потопи в разкош.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР